ETWİNNİNG PROJEMİZ ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALDI

22.11.2023 114

8 sınıf öğrencilerimizin Türkçe öğretmenimiz Mehmet Ali sünger koordinatörlüğünde gerçekleştirdikleri “Geçmişten Geleceğe Köprüler”   isimli projemiz ulusal kalite etiketi ile ödüllendirildi.

22-11-2023

Yunanistan’dan New Prokopi Ortaokulu ile birlikte gerçekleştirilen proje Yunanistan tarafından da kalite etiketi ile ödüllendirilmiş, Ulusal Konferansta  “Örnek Projeler” grubunda sunumu yapılmıştı.

Proje kapsamında iki kardeş şehrin öğrencileri, iki dildeki ortak kelimelerle “Ortak Kelimeler Sözlüğü”, Ürgüp’ün ve New Prokopi’nin tarihi ve turistik yerlerini tanıtan “Fotoğraf Albümü”, yöresel ve geleneksel yemek tariflerinin yer aldığı “Yemek kitabı”,  Yarısı Türkçe Yarısı Yunanca söylenmiş müziklerden oluşan “Müzik Albümü” hazırladılar.

Projenin Bundan Sonraki Hedefi Avrupa Kalite Etiketi

Projemiz iki ülkenin ulusal destek servisleri önerirse önümüzdeki aylarda Avrupa Kalite Etiketi için yarışacak.

Okulumuzun 2. Ulusal Kalite Etiketi

22-11-2023

2021 yılında İngilizce öğretmenimiz Selvi Fidan koordinatörlüğünde yapılan “Tongue Twister Say It  Faster” isimli projemiz de  ulusal kalite etiketi almıştı.

Projelerle  ilgili bilgilere okulumuz sitesinden ulaşabilirsiniz.